Tilmeld Log ind

Hvordan køber man EA Sports FC 25 (FIFA 25) mønter på autoFUT.com?

Sådan gør du: spillerauktion (manuel metode)

Vores mest populære måde at levere mønter på. Du skal købe og liste spillere på transfermarkedet. Følg blot de enkle instruktioner, som systemet giver dig. Læs mere »

Sådan gør du: Comfort Trade (automatisk) metode

Automatisk levering. Du skal angive legitimationsoplysninger (e-mail, adgangskode og engangskode) til din EA-konto, hvorefter systemet gør alt for dig. Sørg for, at overførselsmarkedet er tilgængeligt i webapplikationen. Læs mere »